Coaching

Directie & Management Coaching

Een ondernemer moet vaak een duizendpoot zijn. Bij het ondernemerschap komen heel veel zaken kijken en niet iedereen is overal even goed in thuis. Ieder zijn vak, zeggen we dan. Maar tegelijkertijd wordt wel van u verwacht dat u alle bordjes zelf draaiend houdt. Zeker wanneer u de onderneming in uw eentje leidt – en dus niemand binnen handbereik heeft om mee te overleggen over beleidsmatige kwesties – kan het zijn dat onbewust een soort tunnelvisie ontstaat.

Alle aandacht voor de dagelijkse dingen, maar niet of nauwelijks voor het grotere geheel. Om dit te voorkomen is het raadzaam om een expert en sparringpartner in te schakelen.

U wilt een nieuwe strategie en visie voor de toekomst bedenken, maar u komt er zelf niet helemaal uit? Of u wilt een specifieke situatie binnen uw bedrijf met een ervaren ondernemer bespreken, maar u kent niemand die u hiervoor in vertrouwen kunt nemen? Wij hebben de oplossing in huis.

Onze directie en management coaching voor ondernemers is bedoeld om ondernemers te ondersteunen bij dergelijke vraagstukken. We nemen daarbij geen zaken over, maar treden op als een gesprekspartner om mee te sparren of om probleemsituaties mee te bespreken. Uiteindelijk levert het u als ondernemer minder zorgen en een betere toekomstvisie op. Dat komt uw onderneming daadwerkelijk ten goede.

Faillissements dreiging

Wij laten u niet langer in spanning en zullen de werkzaamheden snel oppakken die nodig zijn om uw faillissement te voorkomen en weer een gezonde blik te geven richting de toekomst!
Blijf niet langer nadenken, maar kom over tot actie!

Reorganisatie & Saneren

Soms is crisismanagement niet voldoende. In bepaalde gevallen is een reorganisatie van uw onderneming de enige mogelijkheid om het tij te doen keren.

Bedrijven met groeiwensen

Bedrijven met groei uitdagingen zijn bij ons op het juiste adres. MKB Interim Nederland organiseert financiering van werkkapitaal voor de onderneming.

Onze unieke werkwijze

MKB Interim Nederland biedt maatwerk op het gebied van crisismanagement en bedrijfsreorganisatie. Immers, elk bedrijf is anders en elke situatie is uniek.

© 2023 | MKB Interim Nederland