Faillissementsdreiging

Voorkom Faillissementsdreiging

Voorkom een faillissement in uw onderneming. Door geldgebrek stapelen de problemen zich op en belandt men uiteindelijk in een neerwaartse spiraal, met een dreigend faillissement tot gevolg. Laat het zo ver niet komen, schakel tijdig de hulp in van MKB Interim Nederland.

Onze specialisten zijn ervaren in het op orde brengen van de bedrijfsadministratie en het omgaan met bijvoorbeeld schuldsaneringen of betalingsregelingen. Eerst wordt een inventarisatie gemaakt van de problemen waarmee de onderneming te kampen heeft. Vervolgens wordt een plan opgesteld om die problemen stuk voor stuk adequaat aan te pakken.

Deze integrale werkwijze heeft een tweeledig effect. Op de eerste plaats keert de rust binnen de onderneming terug. In het verlengde daarvan kunt u als ondernemer weer doen waar u goed in bent, namelijk de kerntaak van uw onderneming uitvoeren. We helpen u graag bij het opstellen van een nieuw bedrijfsplan en ondersteunen u vervolgens in de uitvoering daarvan.

Reorganisatie & Saneren

Soms is crisismanagement niet voldoende. In bepaalde gevallen is een reorganisatie van uw onderneming de enige mogelijkheid om het tij te doen keren.

Management coaching

Een ondernemer moet vaak een duizendpoot zijn. Bij het ondernemerschap komen heel veel zaken kijken en niet iedereen is overal even goed in thuis.

Bedrijven met groeiwensen

Bedrijven met groei uitdagingen zijn bij ons op het juiste adres. MKB Interim Nederland organiseert financiering van werkkapitaal voor de onderneming.

Onze unieke werkwijze

MKB Interim Nederland biedt maatwerk op het gebied van crisismanagement en bedrijfsreorganisatie. Immers, elk bedrijf is anders en elke situatie is uniek.

© 2020 | MKB Interim Nederland