Faillissementsdreiging

Voorkom Faillissementsdreiging

Faillissementsdreiging in uw onderneming?

Wij begrijpen in deze tijd dat het extra pittig is om uw hoofd boven water te houden. U heeft als ondernemer ongetwijfeld uw best gedaan om te zoeken naar mogelijkheden en wellicht regelingen getroffen die u nu niet meer kan nakomen. Gevaar is natuurlijk dat ze faillissement gaan aanvragen en uw hiermee verder in de problemen komt. Het kan ook zijn dat u zelf overweegt om het faillissement aan te vragen. In de meeste gevallen kunnen wij voorkomen dat er een faillissementsdreiging komt! Het is namelijk zeer aangrijpend een faillissement en vaak ziet de curator aanleiding om u in privé aansprakelijk te stellen!

Onze crisismanagers zijn specialisten en ervaren in het op orde brengen van uw onderneming en het omgaan met bijvoorbeeld direct betalingsregelingen te treffen en over te gaan tot actie om daarin rust te geven. Daarnaast gaan wij een snelle inventarisatie maken van de problemen waarmee de onderneming te kampen heeft. Vervolgens wordt een plan opgesteld om die problemen stuk voor stuk adequaat aan te pakken.
Op de eerste plaats keert de rust binnen de onderneming terug en geeft uw vertrouwen aan uw crediteuren en anderen die nog geld krijgen. dat MKB Interim Nederland serieus bezig is om uw schulden te regelen en uw onderneming behouden blijft! In het verlengde daarvan kunt u als ondernemer weer doen waar u goed in bent, namelijk de kerntaak van uw onderneming uitvoeren.

Wij laten u niet langer in spanning en zullen de werkzaamheden snel oppakken die nodig zijn om uw faillissement te voorkomen en weer een gezonde blik te geven richting de toekomst!
Blijf niet langer nadenken, maar kom over tot actie!

Wij staan direct klaar om u te voorzien van een gratis advies gesprek. U kunt ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij direct contact met u op.

Reorganisatie & Saneren

Soms is crisismanagement niet voldoende. In bepaalde gevallen is een reorganisatie van uw onderneming de enige mogelijkheid om het tij te doen keren.

Management coaching

Een ondernemer moet vaak een duizendpoot zijn. Bij het ondernemerschap komen heel veel zaken kijken en niet iedereen is overal even goed in thuis.

Bedrijven met groeiwensen

Bedrijven met groei uitdagingen zijn bij ons op het juiste adres. MKB Interim Nederland organiseert financiering van werkkapitaal voor de onderneming.

Onze unieke werkwijze

MKB Interim Nederland biedt maatwerk op het gebied van crisismanagement en bedrijfsreorganisatie. Immers, elk bedrijf is anders en elke situatie is uniek.

© 2023 | MKB Interim Nederland