Groeien

ook voor bedrijven met groeiwensen

Financiering nodig? Wil je als bedrijf groeien? MKB Interim Nederland organiseert financiering van werkkapitaal voor de onderneming. Wij brengen samen met de ondernemer de kansen in kaart en zorgen ervoor dat de ondernemer grip krijgt en houdt op de onderneming. Daarnaast sparren we heel erg graag met ondernemers over de te nemen visie, strategie en structuur voor de onderneming. Op deze manier krijgt u hulp in het groeien met uw onderneming.

Ook in het na-traject uw partner
Naast onze crisisdiensten hebben wij ook nog andere specialisten in huis. Met MKB Interim Nederland Zakelijk krijgt u een helder en overzichtelijk inzicht in uw boekhouding, Wij helpen met prognoses, jaarrekeningen , creditaanvragen en overheids subsidies voor ondernemers . Wij brengen in korte tijd de boekhouding op orde en zo kunt u andere instanties professionele rapportages aanleveren wanneer dit noodzakelijk is

Door onze gespecialiseerde aanpak kan MKB Interim Nederland Zakelijk u weer snel op weg helpen naar meer omzet, nieuwe afzetgebieden en naamsbekendheid en winst! Tevens beschikken wij over een zeer groot netwerk en werken wij nauw samen met financiële en juridische experts en kunnen uw bedrijf in contact brengen met andere ondernemingen of ondernemers.

Faillissements dreiging

Wij laten u niet langer in spanning en zullen de werkzaamheden snel oppakken die nodig zijn om uw faillissement te voorkomen en weer een gezonde blik te geven richting de toekomst!

Reorganisatie & Saneren

Soms is crisismanagement niet voldoende. In bepaalde gevallen is een reorganisatie van uw onderneming de enige mogelijkheid om het tij te doen keren.

Management Coaching

Een ondernemer moet vaak een duizendpoot zijn. Bij het ondernemerschap komen heel veel zaken kijken en niet iedereen is overal even goed in thuis.

Onze unieke werkwijze

MKB Interim Nederland biedt maatwerk op het gebied van crisismanagement en bedrijfsreorganisatie. Immers, elk bedrijf is anders en elke situatie is uniek.

© 2023 | MKB Interim Nederland