Groeien

ook voor bedrijven met groeiwensen

Ook bedrijven met groeiuitdagingen of groeiwensen zijn bij ons op het juiste adres. MKB Interim Nederland organiseert financiering van werkkapitaal voor de onderneming. Wij brengen samen met de ondernemer de kansen in kaart en zorgen ervoor dat de ondernemer grip krijgt en houdt op de onderneming. Daarnaast sparren we heel erg graag met ondernemers over de te nemen visie, strategie en structuur voor de onderneming.

Ook in het na-traject uw partner
Naast onze crisisdiensten hebben wij ook nog andere specialisten in huis. Met MKB Interim Nederland Zakelijk krijgt u een helder en overzichtelijk inzicht in uw boekhouding, Wij helpen met prognoses, jaarrekeningen en met creditaanvragen zodat u een duidelijk overzicht krijgt. Zo kunt u andere instanties professionele rapportages aanleveren wanneer dit noodzakelijk is

Door onze gespecialiseerde aanpak kan MKB Interim Nederland Zakelijk u weer snel op weg helpen naar meer omzet, nieuwe afzetgebieden en naamsbekendheid en winst! Tevens beschikken wij over een zeer groot netwerk en werken wij nauw samen met financiële en juridische experts en kunnen uw bedrijf in contact brengen met andere ondernemingen of ondernemers.

Faillissements dreiging

Omzetcijfers kunnen fluctueren. Veel ondernemers zien pieken en dalen in de historische omzetcijfers van hun bedrijf. Maar wat als die betere tijden uitblijven?

Reorganisatie & Saneren

Soms is crisismanagement niet voldoende. In bepaalde gevallen is een reorganisatie van uw onderneming de enige mogelijkheid om het tij te doen keren.

Management Coaching

Een ondernemer moet vaak een duizendpoot zijn. Bij het ondernemerschap komen heel veel zaken kijken en niet iedereen is overal even goed in thuis.

Onze unieke werkwijze

MKB Interim Nederland biedt maatwerk op het gebied van crisismanagement en bedrijfsreorganisatie. Immers, elk bedrijf is anders en elke situatie is uniek.

© 2020 | MKB Interim Nederland